Blog

Boğaz Köprüsüne Lazerle Yazı Yazdırma

Boğaz köprüsüne lazerle isim yazdırarak evlenme teklifi, doğum günü ve yıldönümü kutlama mesajlarının yanı sıra şirketinizin, markanızın adını da köprünün altına yazabilirsiniz..

yatkiralama.com şirketinden boğaz köprüsüne lazerle yazı yazdırma hizmeti alarak sevdiklerinize duygusal mesajlar iletebilirsiniz..

Yattan lazer gösterisi
Lazeri boğaz köprüsüne yattan yansıttığımız için yata binin ya da binmeyin yatı her halükarda en az 1 saatlik kiralamanız gerekiyor.
Yata binip kiralama süresince boğaz turu yapabileceğiniz gibi ödemeyi yaparak sadece video ve fotoğraf kayıtlarını da isteyebilirsiniz.

Kelime limiti olmadan
Boğaz köprüsüne yazmak istediklerinizi kelime limiti olmadan kayan yazı şeklinde dilediğiniz kadar uzunlukta yazdırabilirsiniz.
Kısa cümleler ve kelimeler köprünün altına sabit şekilde tutulabileceği gibi uzun cümleler kayan yazı şeklinde gösterilecektir.
Lazer gösterisi ortalama 1-2 dakika sürmektedir, geri kalan zaman köprüye gidiş ve dönüş esnasında harcanmaktadır.

2500 TL'den başlayan fiyatlar
Boğaz köprüsüne lazerle yazı yazdırma fiyatı 1 saatlik yat kirası ve lazer gösterisi için en uygun 2500 TL'dir.
Bu ücret misafirlerin yata gelmeden boğaz köprüsüne yazılanların video ve fotoğraf çekimlerini Whatsapp üzerinden almalarını kapsar.
Lazer gösterisi anında yatta olmak isteyen misafirlerin en az 2 saatlik kiralama yapmaları gerekir, bunun için de yeni fiyat teklifi alınmalıdır.

Lazerle doğum günü kutlaması
Sıradan organizasyonlardan sıyrılıp lazerle doğum günü kutlayarak sevgili, anne, baba, kardeş ya da arkadaşınızın doğum gününde kendilerine söylemek istediklerinizi kuvvetli lazer ışıklarıyla boğaz köprüsüne yazabilir, patlayan volkanlar eşliğinde görsel şölen hazırlayabilirsiniz.

Lazerle evlenme teklifi
Romantik ve görkemli bir şekilde sevgilisine evlilik teklifi etmek isteyenler lazerle evlenme teklifi ederek teklif anında sevgililerine söylemek istediklerini kelime limiti olmadan kayan yazı şeklinde boğaz köprüsünün altına yansıtıp bu unutulmaz anlara tüm İstanbul'u şahit tutuyorlar..

Lazerle evlilik yıldönümü kutlama
Eşinizle baş başa romantik bir masada akşam yemeği yedikten sonra fotoğraf çekmek için sizleri yatın ön tarafına çağırarak daha önce bize ilettiğiniz sözleri lazerle evlilik yıldönümü mesajı olarak boğaz köprüsüne kuvvetli lazer ışıklarıyla birlikte yansıtacağız, eşinizin gözleri dolacak!

Lazerle firma adı yazma
Firmanızın ismini boğaz köprüsünün altına logo olmadan düz yazı olarak yazdırarak kurumsal değerinize değer katabilirsiniz.