Lokasyonu buradan hızlıca değiştirebilirsiniz
29 Yat Gösteriliyor
Sırala :
Sıkça Sorulan Sorular
Evet, kiraladığınız yatta mürettebat bulunur. Mürettebat genellikle kaptan ve yardımcı personellerden oluşur. Ayrıca ikram hizmetleri için garson ve aşçı, temizlik hizmetleri için temizlik personeli de bulunur. Bazı teknelerde ikram ve temizlik aynı kişilerden oluşabilir.
Evet, yat kiralama sürenizi uzatmak mümkündür. Ancak müsaitlik durumuna ve ek ücrete tabidir
Evet, her yatın sigortası mevcuttur. Ancak bu sigortanın içeriği, kiraladığınız yatın
Aldığı sigorta paketine göre değişebilir. Sigorta ile ilgili detaylı bilgi için kiralamak istediğiniz yat ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Web sitemizde, ilgilendiğiniz yatın sayfasından yat yetkilisine sorunuzu sorabilirsiniz.

Sevdiklerinizle deniz üzerinde güzel zaman geçirmek istiyorsunuz ancak zamanınız ya da bütçeniz kısıtlı. Olsun, hiç sorun değil! Sizin için saatlik ve günlük yat kiralama seçeneklerimiz de var. Firmamızdan en az 2 saatlik olmak üzere kiralama yapabilir, dilerseniz günlük kiralama ile deniz keyfinizi daha da uzatabilirsiniz.

Saatlik yat kiralama

Saatlik yat kiralama daha çok İstanbul boğazı güzergâhında tercih edilmektedir. Mesafeler daha kısa olduğu için, Boğaz’ın güzelliklerini ayrıcalıklı bir konfor ile yaşamak isteyen konuklarımız saatlik yat kiralamayı yoğun olarak seçmektedir.

Kiralama esnasında yatılarımızdaki yiyecek-içecek servisinden yararlanabilir, hatta isterseniz gezinizi kahvaltı ya da yemek servisiyle lezzetlendirebilirsiniz.

Saatlik yat kiralama süresince yatınızın uygun bir yerde demir atmasını isteyebilir, Boğaz havasını dilediğinizce içinize çekebilir, Osmanlı’dan bugüne uzanan yalıların, sarayların hikâyesini gözlerinizde canlandırabilirsiniz.

Saatlik yat kiralama ile birkaç saatte neler yapabilirsiniz:
  • Ailecek boğaz havası alalım, çocuklar da Boğaz’ı görsün dediğinizde
  • Sevgilinizle ya da eşinizle romantik zamanlar geçirmek istediğinizde
  • Boğazda güzel bir kahvaltı ya da akşam yemeği yiyelim dediğinizde
  • Müstakbel eşinize unutulmaz bir evlilik teklifi planladığınızda
  • Sevdiklerinize özel bir hediye aradığınızda
  • Herhangi bir eğlence mekanı ya da restorana denizden giriş yapmak istediğinizde
  • Hep hatırlanacak bir yaş günü partisi hayal ettiğinizde
  • Erkek erkeğe ya da kız kıza bekarlığa veda etmek istediğinizde
  • İş arkadaşlarınızla şirketinizin başarısını kutlamak istediğinizde
  • Yurt dışına giden dostlarınızın veda töreni organize ettiğinizde
  • Yurt dışından ya da ülkemizden özel konuklarınızı ağırlayacak özel bir mekan aradığınızda.

Günlük yat kiralama

Dilerseniz sabahtan akşama, dilerseniz akşamdan sabaha kadar günlük yat kiralayabilirsiniz. Böylece İstanbul’un tarih kokan kıyılarında ya da Ege’nin büklüm büklüm koylarında gün boyu deniz havası ile tazelenebilir, gözlerinizi mükemmel manzaralarla dinlendirebilirsiniz.

Gündüz Kiralama Yaparsanız
Sabah saatlerinde kiralama yaptığınız lokasyondan yata giriş yapabilir, akşam saatlerine kadar gün boyu yatın keyfini çıkarabilirsiniz. Giriş ve çıkış saatleri yattan yata değişiklik gösterebilir.

Öğlen yatınızda, usta aşçılarımızın hazırladığı nefis bir yemek yiyebilirsiniz. Dilerseniz yatın mevcut menüsünü dilerseniz istediğiniz menüyü ve içecek tercihlerinizi bildirir, o yemeklerin hazırlanıp sunulmasını sağlayabilirsiniz. İstanbul’da gündüz kiralama ile Boğaz, Haliç ya da Prens Adaları’nda geziye çıkabilir, dilediğiniz yerde demir atarak, sevdiklerinizle ister yüzer, ister güneşlenebilirsiniz.

Göcek, Marmaris, Bodrum ve Fethiye'de ise dilediğiniz koyları gezebilir, istediğiniz koyda güneşlenebilir, yüzebilir, dalabilir hatta isterseniz karaya bile çıkabilirsiniz.

Gece Kiralama Yaparsanız
Akşamüstü yata giriş yapabilirsiniz. Akşam yemeğinizi yatta yiyebilir, kadehlerinizi mutluluğa ve çevrenizdeki güzelliğe kaldırabilir, ister sevgilinizle ister eşinizle, ister çocuklarınızla ailecek ister dostlarınızla bir arada unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz.

İstanbul’da iseniz, Adalar, Haliç ya da Boğaz’ın dilediğiniz bir kıyısında, Ege’de iseniz bölgenizin en güzel koyunda demirleyerek geceleyebilirsiniz.

Tüm geceyi yatta geçirmek isterseniz “konaklamalı yat kiralama” hizmetimizi de seçebilirsiniz.

Yaş günü kutlamaları, özel partiler, evlilik teklifi, yıl dönümleri, özel ağırlamalar gibi önemli anları günlük yat kiralama hizmeti alarak daha da uzun ve değerli hale dönüştürebilirsiniz. Siz yeter ki isteyin, yatkiralama.com yanınızda.

Saatlik ve günlük yat kiralama ücretleri ne kadar?

Saatlik yat kiralama fiyatları 150€, günlük yat kiralama ücretleri 1.500€'dan başlamaktadır. Ücretler kiralama yapılacak olan lokasyona, yat tipine, donanımına, kişi sayısına, süreye ve sezona göre değişiklikler gösterir. Kiralık yatların anlık olarak güncel ücretlerini öğrenmek için detay sayfalarından bilgi alabileceğiniz gibi filtreleme özelliğini kullanarak ihtiyacınız olan yatı çok daha hızlı şekilde bulabilirsiniz.